Informace a alergeny

Dorty a zákusky doporučujeme skladovat do 8 stupňů a spotřebovat do 48 hodin.

Makronky spotřebujte do 5 dnů.

Nepeču sladkosti DIA, BEZLEPKU a jiné diety.

KORPUSY - složení

Piškotový korpus

  • Pšeničná Mouka , cukr, vejce , slunečnicový olej, kypřicí prášek

Čokoládový korpus

  • Pšeničná mouka, cukr , vejce, kakao, čokoláda, kypřicí prášek

Ořechový korpus

  • Pšeničná Mouka, vlašské ořechy, cukr, vejce, slunečnicový olej

Red velvet

  • Pšeničná Mouka, máslo, cukr, podmáslí , vejce, kakao, jedlá soda, vinný ocet

Mramorový korpus

  • Pšeničná mouka, vejce, cukr, slunečnicový olej, kakao, kypřící prášek

KRÉMY - složení 

Máslový krém

- mléko, máslo, pšeničná mouka, cukr - dle příchutě : kakao, čokoláda, ochucovací pasta

Smetanový krém

- mléko, máslo, pšeničná mouka, cukr, mascarpone, smetana, čokoláda, ovoce, ochucovací pasta

Džemy

- používám s 50% nebo 70% ovoce

Alergeny lze předložit při převzetí dortů.